S.C. TOTAL BIOTEK S.R.L. ofera aparatura, consultanta si servicii pentru laboratoare din toate domeniile: farmaceutic, alimentatie, medicina, microbiologie, biologie, chimie, petrochimie, geologie, protectia mediului (aer, ape, sol, vegetatie), cosmetica, produse naturale.

Activitatea de bază constă în comercializarea de aparatură analitică şi elaborarea de soluţii  tehnice pentru desfăşurarea activităţilor de cercetare in domeniul stiintelor vietii (genomica, proteomica, metabolomica, metalomica) , monitorizarea factorilor de mediu, controlul produselor alimentare,  analiza medicamentelor si toxicologie, analize specifice domeniului petrochimiei, etc. Concomitent cu aceste activităţi se realizează şi prestarea de servicii de întreţinere şi reparare a echipamentelor livrate precum şi organziarea de evenimente cu caracter ştiinţific pentru promovarea noilor produse şi tehnici.

Principalul obiectiv al firmei este de a menţine un standard calitativ cât mai înalt pentru serviciile şi produsele livrate, personalul firmei fiind în permanenţă specializat la cele mai inalte standarde, pentru a răspunde solicitărilor beneficiarilor